goede gerst
goede gerst

Activiteiten

Derde NIBEM-Ketendag 12 februari 2019

Op dinsdag 12 februari vindt de derde NIBEM-Ketendag plaatst. De ketendag is bedoeld voor een breed publiek van telers, mouters, bierbrouwers en andere betrokkenen uit de bierketen. Met lezingen van experts, interactieve sessies en een rondleiding door de brouwerij komen alle facetten van de Nederlandse brouwgerstketen aan bod. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Dagvoorzitter: Adrie Vermeulen

 

Programma

12.45 – 13.15 uur: Ontvangst met koffie/thee en een sandwich

13.15 – 13.30 uur: Welkomstwoord Hubert te Braake (voorzitter NIBEM)

13.30 – 14.10 uur: Presentatie veiligheid en kwaliteit van bier: de regels op een rij door Jeroen Peters WUR

14.10 – 14.50 uur: Presentatie invloed van het craftsegment op de Nederlandse gerstteelt door vloermouterij Masterveld uit Winterswijk

14.50 – 15.15 uur: Pauze met een kleine snack

15.15 – 16.30 uur: Groep 1: Rondleiding groep brouwerij; Groep 2: Posterpresentaties door: Aart den Bakker (Agrifirm), Steven van den Berg (Gulpener bierbrouwerij), Ton Wouda (Limagrain), Jos Haeck (The Swaen Mouterij)

16.30 – 17.45 uur: Groep 2: Rondleiding groep brouwerij; Groep 1: Posterpresentaties door: Aart den Bakker (Agrifirm), Steven van den Berg (Gulpener bierbrouwerij), Ton Wouda (Limagrain), Jos Haeck (The Swaen Mouterij)

17.45 – 18.30 uur: Netwerkborrel (incl. bier- en spijscombinatie)


Locatie

De Hooiberg (ontvangstgebouw van Heineken Zoeterwoude)

Burgemeester Smeetsweg 1

2382 PH Zoeterwoude

 

Heineken Zoeterwoude is eenvoudig per auto te bereiken. De Hooiberg heeft eigen parkeergelegenheid. Wanneer u op het Heineken-terrein bent aangekomen, slaat u vóór de slagbomen linksaf en volgt u met hulp van de NIBEM-bewegwijzering de weg om het kantoorgebouw. Na ongeveer 400 meter ziet u aan de rechterkant het ontvangstgebouw De Hooiberg. U kunt op het parkeerterrein of langs de weg parkeren.

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de NIBEM-ketendag door een e-mail te sturen naar nibem@dranken.org waarin u uw naam, bedrijf en functienaam vermeldt. Collega’s zijn ook van harte welkom. De plaatsen worden toegewezen op basis van binnenkomst. U ontvangt van ons een bevestiging. Aan de dag zijn geen kosten verbonden. De ketendag is zowel voor leden als niet-leden van NIBEM bedoeld.

De ketendag is zowel voor leden als niet-leden van NIBEM bedoeld.  Aan de dag zijn geen kosten verbonden.